top of page

Dags att börja planera din bok!

Uppdaterat: 21 juni 2023

Nu är det dags att ta tag i och börja planera ditt bokprojekt! I 13 veckor framöver kommer vi att planera din skönlitterära text steg för steg. En ny uppgift kommer varje söndag så att du under veckan kan planera och fundera över uppgiften.

Under januari bestod skrivsöndag av olika uppvärmningsövningar, kanske hittar du inspiration till en text i någon av dem. Annars kan du börja med att värma upp ditt skrivande med dessa övningar som du hittar här eller på min Instagram.

Uppgiften kommer att publiceras här på hemsidan, på Facebook och på Instagram, allt för att du ska ha möjlighet att kunna delta. Det finns inga krav på att du ska publicera eller visa vad du planerar eller jobbar på, men det skulle vara roligt om du ville berätta att du deltar. Detta gör du i så fall genom att tagga @sanne.lo.skrivbyra eller #skrivsöndag2023 på Instagram, skriva en kommentar i bloggen, på Facebook eller på Instagram.

För att kunna delta under februari så underlättar det om du laddar ner och använder freebien "personporträtt" som du hittar här!5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rubriker

Comentarios


bottom of page