top of page

Minutpris korrekturläsning

Minutpris för korrekturläsning

Om du skriver många och korta texter under en månad kan du använda dig av tjänsten "Minutpris". I längden ger tjänsten dig snabb och billig korrekturläsning då du slipper grundavgiften som ofta till kommer vid korrekturläsning av korta texter.


Vem passar tjänsten för?

Denna tjänst passar dig som skriver många korta texter till exempelvis dina sociala medier, blogg eller nyhetsbrev.


Vad ingår i tjänsten?

Du får hjälp med att se över ordval, skiljetecken, grammatik och stavning.


Hur går det till?

Vi avtalar om hur ofta och när du skickar dina texter till mig. Jag är då förberedd på att ta emot texterna och kan ge dig snabb återkoppling. Tidsintervallet anpassas efter dina önskemål.

Du betalar bara för den tid det tar att läsa igenom och eventuellt göra ändringar i texten. Finns inga korrekturfel betalar du bara för den tid det tar att läsa igenom texterna. I och med denna tjänst slipper du betala en grundavgift som ofta tillkommer vid korrekturläsningar. Dina minuter samlas på en faktura som skickas till dig i slutet av månaden.

Villkor

Observera att denna tjänst enbart gäller flera återkommande texter under en månad. Tjänsten gäller för en månad i taget och löper månadsvis. Tjänsten kan avslutas vid varje månadsslut.


Pris

15kr för varje påbörjad minut.


Kontakt

Är du intresserad av att veta mer eller vill använda dig av tjänsten kan du kontakta mig HÄR!

Är du intresserad av vilka andra tjänster jag erbjuder kan du följa länkarna och läsa mer om företagstjänster eller skrivcoachning på hemsidan.

Vill du veta mer om mig kan du kika in HÄR!

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page