top of page

Nytt år, ny blogg!

Hej och välkommen till min nystartade blogg!

Nytt år är nya möjligheter och en chans att börja om. Så denna blogg får symbolisera en nystart. Varför är då en blogg en nystart? Jo, för att alltid när jag startat en blogg har jag haft så höga krav på mig själv kring bloggen att det tillslut blivit omöjligt att fortsätta. Så i mitt ny försök med en blogg så kommer jag inte ha så höga krav på mig själv om att allt ska vara perfekt och att bloggen ska uppdateras varje dag. Dock hoppas jag att du kommer att hitta intressanta saker att läsa på bloggen några gånger i veckan antingen om språk eller om mig. För det finns faktiskt inget roligare än att få skriva, så jag ser verkligen fram emot min nya blogg. Hoppas du kommer göra det samma. <3

Har du startat något nytt?


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rubriker

Commentaires


bottom of page